Szoros meccsen kapott ki a spanyoloktól a magyar férfi kéziválogatott

sport
2018 január 15., 19:11
comments 97
photo_camera Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Nem sikerült a bravúr: 27-25-re kikapott magyar férfi kézilabda-válogatott az EB-ezüstérmes Spanyolországtól a horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportkörében. 

A Varasdon 4000 néző előtt lejátszott meccs a második volt az olimpiai bajnok dánoktól szombaton elszenvedett 32-25-ös vereség után. 

A magyar csapat jól védekezett, de a kiállítások megpecsételték a sorsát. A legeredményesebb a 6 gólos Bánhidi Bence és az 5 gólig jutó Balogh Zsolt volt.

A D-csoportban a spanyolok és a dánok már továbbjutottak, szerdán a magyarok a cseh válogatott ellen játszanak meccset a még továbbjutást érő harmadik helyért. 

A csehek gólaránya (-17) gyengébb mint a magyaroké (-9), így elvileg egy döntetlen is elég lehet. 

A csehek a csoport másik meccsén meglepetésre megverték 28-27-re a dánokat, így a magyaroknak mindenképp győzniük kell ha tovább akarnak jutni. A középdöntőben mindenképp nehéz ellenfél vár a harmadik helyen továbbjutó csapatra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.