Szoros meccsen kapott ki a spanyoloktól a magyar férfi kéziválogatott

Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Nem sikerült a bravúr: 27-25-re kikapott magyar férfi kézilabda-válogatott az EB-ezüstérmes Spanyolországtól a horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportkörében. 

A Varasdon 4000 néző előtt lejátszott meccs a második volt az olimpiai bajnok dánoktól szombaton elszenvedett 32-25-ös vereség után. 

A magyar csapat jól védekezett, de a kiállítások megpecsételték a sorsát. A legeredményesebb a 6 gólos Bánhidi Bence és az 5 gólig jutó Balogh Zsolt volt.

A D-csoportban a spanyolok és a dánok már továbbjutottak, szerdán a magyarok a cseh válogatott ellen játszanak meccset a még továbbjutást érő harmadik helyért. 

A csehek gólaránya (-17) gyengébb mint a magyaroké (-9), így elvileg egy döntetlen is elég lehet. 

A csehek a csoport másik meccsén meglepetésre megverték 28-27-re a dánokat, így a magyaroknak mindenképp győzniük kell ha tovább akarnak jutni. A középdöntőben mindenképp nehéz ellenfél vár a harmadik helyen továbbjutó csapatra.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.