Újra bevetné a Békemenetet a választások tisztaságáért aggódó főszervező

Stefka István, a Pesti Srácok lapigazgatója a blogján írt arról, hogy mennyire aggódik az április 8-ai országgyűlési választás zavartalan lebonyolítása miatt,

ezért benne már érik egy újabb Békemenet.

Stefka István

A korábbi menetelések főszervezője szerint „a látszólagos nyugalom mellett mégis újra veszély van!”  Stefka attól tart, hogy „a külföldről pénzelt multinacionális erők, politikai faktumok demokratikus szervezeteknek álcázva, belső, magyarországi árulókkal felvértezve, egy valóságos ötödik hadoszloppal – Soros szervezetekkel – meg akarják akadályozni, meg akarják zavarni, hogy az április 8-ai országgyűlési választás rendben megtörténjen”.

Ebben az érzelmi állapotban nem csoda, hogy különösen megrémítette, amikor Konrád György a HVG-nek arról beszélt, hogy  „a miniszterelnök, ha nem akar Nicolae Ceausescu sorsára kerülni, akkor önként elmegy valahova”. Stefka ebből levezette, hogy nagyjából a Rákosi-korszak is így kezdődött. Más lehetőség nem maradt:

„Békement kell! Itt az idő! Legyen újra Békemenet Magyarországért!”

Békemenet, 2013.

A legutolsó Békemenetet még 2014 márciusában, a választások előtt szervezték. Azóta többször felröppent a hír, hogy újra utcára vonulnának a kormány leglelkesebb rajongói, de valamiért mindig elmaradt.

Tavaly februárban szintén Stefka István lengette be, hogy az olimpia elleni aláírásgyűjtés miatt újra meg kellene mozdulni, de végül Csizmadia László, CÖKA–CÖF elnöke visszavonulót fújt, mert úgy érezte, hogy a felhergelt tömegeket nem szabad utcára vinni.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.