A TV2-n jósok beszélnek arról, hogy idén feltámadnak a halottak, de szerencsére mi magyarok megnyugodhatunk

Arról, hogy valójában mit tartogat számunka az idei év, Müller Rózsa jósnővel és Frabato mestermágussal beszélgetünk 

- kezdődött egy beszélgetés a TV2 Mokka című műsorában, és mintha már a valójában és a mestermágus szavak között is lenne valami bizsergető ellentmondás, ez még semmi ahhoz képest, ahogy az adás folytatódik, andalító varázszene mellett.

A műsorban Nostradamus jóslatai alapján vizsgálja meg a két szakértő, hogy mi lesz 2018-ban. Kiderül például, hogy Franciaországból idén kiűzik az arabokat, de ez tulajdonképpen csak kétsoros külpolitikai apróhír lesz ahhoz képest, hogy

idén elkezdik feltámasztani a halottakat.

Szerencsére a Mokka nem megy el az olcsó bulvárszenzáció irányába, és nagyon helyesen felteszik a kérdést, 

hogyan kell ezt értelmezni?

Müller Rózsa jós pedig a mindennapi hírzajtól hátralépve, lehetséges előnyöket és hátrányokat is figyelembe véve lehűti a kedélyeket: azért van ennek jó és rossz oldala is.

Török Gábor sem mondhatta volna szebben, ezután pedig következik a halottfeltámasztás egyrésztjének és másrésztjének részletes kifejtése is:

Mivel ezen kívül sok szó van az arabok beözönléséről (amit Müller Rózsa maga is megjósolt korábban!) , és a világháború lehetőségét is megpendítik, ami már tényleg felkavarhatja a Mokka nézőinek nyugalmát, Mádai Vivien felteszi a kérdést:

Ugye mi magyarok megnyugodhatunk?

És akkor kiderül: a magyar kormány nostradamusi értelemben véve is helyes politikát folytat azzal, hogy nem engedtünk be idegen embereket.

A teljes műsor:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.