A TV2-n jósok beszélnek arról, hogy idén feltámadnak a halottak, de szerencsére mi magyarok megnyugodhatunk

Arról, hogy valójában mit tartogat számunka az idei év, Müller Rózsa jósnővel és Frabato mestermágussal beszélgetünk 

- kezdődött egy beszélgetés a TV2 Mokka című műsorában, és mintha már a valójában és a mestermágus szavak között is lenne valami bizsergető ellentmondás, ez még semmi ahhoz képest, ahogy az adás folytatódik, andalító varázszene mellett.

A műsorban Nostradamus jóslatai alapján vizsgálja meg a két szakértő, hogy mi lesz 2018-ban. Kiderül például, hogy Franciaországból idén kiűzik az arabokat, de ez tulajdonképpen csak kétsoros külpolitikai apróhír lesz ahhoz képest, hogy

idén elkezdik feltámasztani a halottakat.

Szerencsére a Mokka nem megy el az olcsó bulvárszenzáció irányába, és nagyon helyesen felteszik a kérdést, 

hogyan kell ezt értelmezni?

Müller Rózsa jós pedig a mindennapi hírzajtól hátralépve, lehetséges előnyöket és hátrányokat is figyelembe véve lehűti a kedélyeket: azért van ennek jó és rossz oldala is.

Török Gábor sem mondhatta volna szebben, ezután pedig következik a halottfeltámasztás egyrésztjének és másrésztjének részletes kifejtése is:

Mivel ezen kívül sok szó van az arabok beözönléséről (amit Müller Rózsa maga is megjósolt korábban!) , és a világháború lehetőségét is megpendítik, ami már tényleg felkavarhatja a Mokka nézőinek nyugalmát, Mádai Vivien felteszi a kérdést:

Ugye mi magyarok megnyugodhatunk?

És akkor kiderül: a magyar kormány nostradamusi értelemben véve is helyes politikát folytat azzal, hogy nem engedtünk be idegen embereket.

A teljes műsor:

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.