Az egykori munkásőr Zoltai Gusztáv még mindig ott ülhet Lázár János oldalán

Az MTI tett közzé egy fotót a Zsidó Közösségi Kerekasztal keddi üléséről, és a valasz.hu vette észre, hogy a Magyarország kormánya felirat alatt, Lázár János oldalán még mindig ott ül Zoltai Gusztáv. 

Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Az egykori munkásőr Zoltai pályafutását részletesen bemutattuk már, amikor Lázár János tanácsadója lett 2014 szeptemberében. Lehetett pletykákat hallani arról, hogy azóta már nem a Miniszterelnökség tanácsadója, de a jelek szerint nem engedik el ilyen könnyen Zoltai kezét. Minden érintettnek gratulálunk! 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.