Az Origo szerint Soros kitiltásáról tárgyal a kormány

Soros György

Forró infot kapott a kormánytól saját lapja: az Origo szerint olyan javaslatot tárgyal szerdán a kormány, „amely akár Soros György kitiltását is lehetővé teszi Magyarországról”.

Ennél konkrétabbat egyelőre nem írtak. Az biztos, hogy szerdán tárgyalja a kormány a Soros-ellenes törvénycsomag részleteit, miután a Fidesz felkérte, hogy dolgozzák ki a Soros-terv elleni akciótervet.

Soros kitiltása már tavasszal is felmerült. Akkor viszont Pintér Sándor belügyminiszter azt mondta:

„A kitiltása lehetetlen Soros úrnak Magyarországról az Alaptörvény alapján. Magyar állampolgár. Magyar állampolgárt nem lehet kitiltani Magyarországról.”

A Fidesz ezt az üzenetet tette ki Facebookra:

„A Fidesz országos választmánya határozatában felhívja a kormányt, hogy minden eszközzel lépjen fel a Soros-terv végrehajtása ellen. A kormány - szükség esetén – akár törvényi úton, korlátozza a Soros-hálózat bevándorlásszervező tevékenységét és további terjeszkedését.”

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.