Kedves Sz. Norbert! Megtaláltam a pénztárcádat a zuglói vasútállomásnál

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kedden este 10 óra táján a zuglói vasútállomás és a Budapest Környéki Törvényszék közötti parkolóban találtam egy fekete bőr pénztárcát. Van benne pénz, bankkártya meg szakszervezeti tagsági kártya is és egy személyi igazolvány,

Sz. Norbert névre.

Kedves Sz. Norbert! Ha ezt látod, gyere fel a 444 szerkesztőségébe a pénztárcádért, vagy írj nekem a sarkadizs@444.hu címen, aztán dumáljuk le, hol adjam oda.

Ha valaki ismeri Sz. Norbertet, aki a zuglói vasútállomás környékén elvesztette a pénztárcáját, szóljon neki!

Ennyit szerettem volna elmondani. Köszönöm.

UPDATE:

Ez a történet remekül zárult: szerdán délelőtt Sz. Norbert eljött a szerkesztőségbe, és visszakapta a tárcáját. Mindenkinek köszönjük a megosztásokat!

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.