Két vekni fű volt a 23 éves B. Dávidnál

bűnügy
2018 január 16., 09:32
comments 44

A békásmegyeri járőrök vasárnap délután Budapest III. kerületében, a Jós utcában igazoltattak egy férfit, aki a rendőrök láttán lehajtott fejjel gyorsabban kezdett el sétálni. A rendőrök a 23 éves ajkai B. Dávid ruhájának és csomagjának átvizsgálásakor két mérleget, több mint 100 ezer forint készpénzt és 318 gramm marihuánát találtak, ami két félkilós kenyérbe volt elrejtve.

link Forrás

A kenyér végét levágták, és a belsejét kiszedték, hogy bele tudják tenni a celofánba csomagolt kábítószert. B. Dávid a gyanú szerint azért vette a marihuánát, hogy azt Ajkán és környékén árulja.

photo_camera Fotó: police.hu

A BRFK III. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói másnap hajnalban békásmegyeri lakásán elfogták a 35 éves budapesti H. Róbertet, akitől B. Dávid korábban a marihuánát vette. A rendőrök a házkutatáskor további 24,4 gramm kábítószergyanús anyagot és 70 ezer forintot foglaltak le.

A rendőrök a két férfit őrizetbe vették, és kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. Előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásukra. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.