Na, hát ilyen lesz a felújított 3-as metró

közlekedés
2018 január 16., 14:28
comments 139

Feltűnt már valakinek, hogy még látványterveket sem látni az újjávarázsolandó állomásokról? Nem véletlenül. A 444 is kikérte a BKV-tól, de nem adták

- írtuk tavaly októberi tldr-ünkben, amely azt mutatta be, hogy a 3-as metró méregdrága felújítása miért hasonlít inkább egy nagytakarításra.

A BKV tematikus oldalára ma kikerültek a látványtervek, bár az oldal most épp nem elérhető - valószínűleg a nagy érdeklődés miatt.

Íme:

photo_camera Fotó: m3felujitas.hu

Az Árpád híd megálló új neve amúgy az lesz, hogy Göncz Árpád városközpont, mivel a XIII. kerület 2016-ban átnevezte azt a részt.

Hogy miért nem baj, ha egy metróállomás egyszerű, arról Tamás Bence Gáspár írt személyes hangú véleménycikket a 4-es metró átadása után.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.