Kormány: magyar táborban magyar gyerekek fognak nyaralni

2018 január 17., szerda 15:38
277

Szerdán számoltunk be róla, hogy Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott ifjúsági tábort tervez a politikai elit gyerekeinek az ún. Vörösberény-projektben. Kerényi arról írt, hogy egy hangsúlyozottan elit, keresztény szellemiségű rendezvényt tervez, ahová elsősorban polgármesterek, államtitkárok, miniszterek gyerekeit várnák, a részvételi díj pedig 250 ezer forint lenne.

A projekt tényleg létezhet. Erre utal a Magyar Nemzet szerint az, hogy egy január 15-i, Orbán Viktor által jóváhagyott rendelet szerint a belügyminiszter azonnali hatállyal félmilliárd forintos támogatást küld Balatonalmádi önkormányzatának a vörösberényi kolostor állagmegóvására és ifjúsági táboroztatás előkészítésére.

Erre a hírre reagált most a kormány, amelyet a közlemény információ-mennyisége miatt teljes terjedelemben közlünk:

“A Magyar Nemzet hazudik. A Kormány 1003/2018. (I. 15.) Korm. határozata alapján a vörösberényi kolostoregyüttes ifjúsági tábor lesz, ahol az Erzsébet-táborhoz hasonlóan magyar gyerekek nyaralhatnak majd.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt