Zuglói gázoló: Nem az az ember vagyok, akinek beállítottak

bűnügy
2018 január 17., 20:02

Megkezdődött a Pesti Központi Kerületi Bíróságon szerdán annak a nőnek a pere, aki a vád szerint kokain hatása alatt 2016 őszén halálra gázolt egy idős embert Zuglóban, majd ott hagyta, és tovább hajtott egy kozmetikai kezelésre. Az ügyészség T. Klára Petrát bódult állapotban elkövetett járművezetés vétségével, halált okozó, bódult állapotban elkövetett járművezetés bűntettével, valamint segítségnyújtás elmulasztásának bűntettével vádolja, és végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta

Az RTL Híradó tudósítása szerint a nő a bíróságon azzal védekezett, hogy csak egy tompa puffanást hallott, és amikor belenézett a visszapillantóba, nem látta, hogy baleset történt volna. Továbbhajtott és meg sem állt egy közeli szálloda szépeségszalonjáig, ahol felszívott két csík kokaint. Szerinte csak ezért találtak a vérében drogot

link Forrás

“Sem erkölcsileg, sem emberileg nem lettem volna képes rá, hogy magára hagyjam a sérültet” - mondta. Később a Híradónak hozzátette: “nem az az ember vagyok, akinek beállítottak”. A célja pedig az, hogy minél igazságosabb ítélet szülessen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.