Facebook szelfi segített elítélni a 21 éves kanadai nőt

A 21 éves kanadai Cheyenne Rose Antoine hétfőn bűnösnek vallotta magát barátnője, Brittney Gargol két évvel ezelőtti meggyilkolásában. Az akkor 18 éves áldozat testét egy hulladéklerakónál találták meg, a holttest mellett pedig ott volt Cheyenne Rose Antoine öve.

A gyilkos korábbi vallomásaiban azt mondta, emlékszik, hogy aznap este berúgtak és heves vitába kezdtek, és hogy talán fojtogatta is Gargolt, de arra nem, hogy meg is ölte volna.

A nő elítélésében végül a bíróság segítségére volt egy, a Facebookra a gyilkosság előtti órákban feltöltött szelfi, amin Antoine a későbbi áldozata mellett állva éppen azt az övet viseli, ami később gyilkos fegyverré vált. (BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.