2018. tavaszi autóbuszüléshuzat trendje

STÍLUS
2018 január 20., 08:39

Sokáig hittük, hogy autóbuszülés csak ilyen huzatban élhet. A huzat, ami az összes osztály összes osztálykirándulásának összes rágóját, sióját, sportszeletét, kutyaszarát, összenyomott körtéjét és ülésbe kent taknyát elnyelte. Annyira praktikusan ocsmány, mint a műmárvány konyhai munkalap.

Pedig az autóbuszüléshuzat design nem áll meg itt. Persze legtöbbször maradnak a mindent elrejtő pacsmagolt minták, de azért ebben a témában is van merre indulni. Lehet például eleve a szarszínre hajtani, akkor az egész busznak lesz egy ilyen biztonságos mackóbendő jellege.

Kiváló rejtőszín ez a marsmilitari dizájn is, ebbe főleg bogyós gyümölcsöket kenhetünk, de biztos választás a nehéz napokon is.

Ha már nehéz napok, akkor mindenképpen meg kell néznünk ezt a huzatot, ami tök jó arra, hogy ha az ember nagyon nyomorultul érzi magát, akkor csak ránéz erre és rájön, hogy minden lehetne még sokkal de sokkal rosszabb is.

Mindenképpen dicséretes, ha a kárpit színe még a fényezéssel is egyezni tud: ilyenre csak a legprofibb tervezők képesek. Ennek egy mintapéldája ez a cvikkermintás smaragd, ami csak egy egész kicsit zavaró.


Ja nem, az igazán profik meghaladják a praktikumot és jelentést adnak a huzataiknak. Játékosságot. Olyat, mint pl. ez a kirakóminta, amely tökéletesen egyensúlyoz a zseniálisan megindító és a fájdalmasan ízléstelen határán.

Vagy a bordósárga scrabblehuzat, melyet egész úton hipnotizálva bámulhatunk. Ticketbusroadstatesstylecity. Ticketbusroadstatesstylecity. Ticketbusroadstatesstylecity.

Mezőkövesdnél írunk belőle rapet, Miskolcnál már a karunkba tetováltuk.

Ezek után azt gondolhatnánk, hogy a hipnoscrabble-nél minden jobb, de nem. Mert az is mocskos ronda ugyan, de vannak huzatok, amik nem annyira rondák és ez talán még rosszabb. Ezek csak pont annyira ízléstelenek, hogy az ember egy kis émelygéssel a gyomrában úgy érezze, hogy most azonnal meg kellene ütni valakit. Mondjuk azt, aki ezeket a textíliákat az autóbuszüléshuzatgyárak Autóbuszüléshuzattervező Osztályán auóbuszüléshuzat-tervező asszisztens pozícióban túlórában megtervezték. Itt a DJ Jazzy Jeffet idéző etnopatchwork,

az apatikus Turner-imitátor,

meg ez a ...... ez a jellegtelen fos.

photo_camera Gals, I totally need this üléshuzat fabric for my new tank top!

A prémium kategóriás autóbuszüléshuzatok tervezői tematikus huzatokat álmodnak meg. Két top modell ebből a kategóriából a "Flamenco"

és a "Falusi Lagzi" fantázianévre hallgató huzatok. Utóbbinál fél életünket adtuk volna egy fotóért szemből, de az ülések hátulról is sokat sejtetnek.

Ezek után izgatottan várjuk az újabb modelleket, hogy a lecserélt régiekhez azután hozzájuthassunk az autóbuszüléshuzat turkálókban.















Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.