A riói megnyitó sztárja ott lesz a phjongcshangi téli olimpián is!!4

Ott lesz az idei phjongcshangi téli olimpián is a riói nyári olimpia megnyitójának sztárja, a félmeztelenül, szoknyában bevonuló tongai taekwandós, írja az Index. A nyári játékok után jelentette be Pita Taufatofua, hogy új kihívások elé néz, elhatározta, hogy

indul a következő téli olimpián.

A tongai sportoló a sífutást választotta. A kvalifikációs versenyekre rollersível készült, az új sportág kedvéért pedig 15 kilótól is megszabadult. Meseszerű, de a 34 éves Taufatofua tényleg az egyik utolsó lehetőségén jutott ki a téli olimpiára: miután múlt héten egy lekésett repülőcsatlakozás miatt nem tudott rajthoz állni Horvátországban, most szombaton Izlandra utazott, és elérte, hogy

ő legyen a második tongai induló a téli olimpiák történetében. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.