Bíróság elé állhat a brit szurkoló, mert belehugyozott az ellenfél kapusának palackjába

sport
2018 január 21., 20:24
comments 36

Szombaton játszott egymással a brit másodosztályban a Queens Park Rangers és a Middlesbrough, és a Boro simán nyert idegenben 3-0-ra, de a meccs nem ezért lesz emlékezetes, hanem mert a vendégek egy szurkolóját azzal vádolják, hogy belehugyozott a QPR kapusának, Alex Smithiesnek a vizes palackjába, majd visszadobta a pályára. 

link Forrás

Erről a jelenetről a Twitteren kezdett el terjedni egy videó: az volt látható rajta, ahogy egy férfi a kapu mögötti szektorból bedob egy palackot, amit fórumbejegyzések szerint korábban a pálya széléről halászhattak be. Az esetre a rendőrség is reagált, szintén Twitteren írtak arról, hogy gusztustalan cselekedetről van szó, és a stadionnál állomásozó rendőrség letartóztatta a gyanúsítottat. Ugyanakkor egyelőre csak egy tárgy pályára dobásával vádolták meg. 

link Forrás

A férfi óvadék megfizetése után távozhatott, a jövő hónapban kerül bíróság elé, ugyanakkor valószínűleg többet nem járhat a csapata meccseire. (ESPN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.