Bíróság elé állhat a brit szurkoló, mert belehugyozott az ellenfél kapusának palackjába

Szombaton játszott egymással a brit másodosztályban a Queens Park Rangers és a Middlesbrough, és a Boro simán nyert idegenben 3-0-ra, de a meccs nem ezért lesz emlékezetes, hanem mert a vendégek egy szurkolóját azzal vádolják, hogy belehugyozott a QPR kapusának, Alex Smithiesnek a vizes palackjába, majd visszadobta a pályára. 

Erről a jelenetről a Twitteren kezdett el terjedni egy videó: az volt látható rajta, ahogy egy férfi a kapu mögötti szektorból bedob egy palackot, amit fórumbejegyzések szerint korábban a pálya széléről halászhattak be. Az esetre a rendőrség is reagált, szintén Twitteren írtak arról, hogy gusztustalan cselekedetről van szó, és a stadionnál állomásozó rendőrség letartóztatta a gyanúsítottat. Ugyanakkor egyelőre csak egy tárgy pályára dobásával vádolták meg. 

A férfi óvadék megfizetése után távozhatott, a jövő hónapban kerül bíróság elé, ugyanakkor valószínűleg többet nem járhat a csapata meccseire. (ESPN)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.