Rogán: Senkit nem fog meglepetésként érni, ha Soros Györggyel szemben az elsők között vezetik be a távoltartási végzést

2018 január 21., vasárnap 6:52
401

A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnap Újság című műsorának adott interjúban kijelentette:

"a magyar kormánynak, hatóságoknak van listája azokról a szervezetekről, akik az illegális bevándorlást propagálják, jó dologként állítják be, ráadásul jogi segítséget nyújtanak ahhoz."

Majd hozzátette: aki ilyen tevékenységet végez, a "Stop Soros" törvénycsomag hatálya alá fog esni. Bár múlt héten még önbevalláson alapuló rendszerről beszéltek, Rogán Antal szerint "a magyar hatóságok az ügyészségnek fognak javaslatot tenni, hogy vizsgálják meg egyes, magukról önbevallást nem adó szervezetek tevékenysége ebbe a körbe tartozik-e." Az ellenségek kijelölését hivatalos szintre emelő "Stop Soros" törvénycsomag parlamenti elfogadása után a miniszter szerint

"senkit nem fog meglepetésként érni, ha Soros Györggyel szemben az elsők között vezetik be a távoltartási végzést, amennyiben nem hagyja abba a bevándorlás finanszírozását."

Megnyugató: Rogán jelezte, hogy a kormány minden jobbító szándékú javaslatra nyitott, ugyanakkor a törvénycsomagnak csak a szigorítása képzelhető el, az enyhítése semmilyen körülmények között.

Fotó: botost/444.hu


Rogán nem hagyta ki a vasárnap reggeli beszélgetésből a hivatalos kormányzati összeesküvés-elméletet sem: 

"hívják őket bárhogy, ezek a szervezetek egy célra szerveződtek, hogy "valamilyen formában valóra váltsák a Soros-tervet és az illegális bevándorlás útjából eltüntessék a magyar kormányt. Van akinek az dolga, hogy tüntetéseket szervezzen a kabinet ellen, mások hamis híreket terjesztenek Magyarországról."

(MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt