Dicséretesen modern, ugyanakkor kissé titokzatos facebookos nyomulásba fogott az Alkotmánybíróság

INTERNET
2018 január 22., 13:58
comments 104

Az Alkotmánybíróság ritkán engedi intim közelségbe a kiváncsi külvilágot, ezért is keltett meglepetést, hopgy az előbb micsoda lazázós posztot tettek közzé a Facebook-oldalukon. Amióta kitették a szöveget, miszerint

Csupán egy ajtónak tűnik… De sokkal több annál. Emögött az ajtó mögött emberi sorsokat meghatározó döntések születnek. Az Alkotmánybíróság tizenöt tagú testülete itt tartja zártkörű üléseit.

azóta azon izgulunk, hogy mi lesz a következő lépés, bár abban a szerkesztőség minden tagja egyetért, hogy lesz folytatás és az az ajtó ki fog nyílni. Na de mi lesz mögötte? Milyet titok kerül napvilágra az Ajtó mögött tartott titokzatos ülésekről? Dienes-Ohm Egon egy rózsaszín, ráncos meztelen macskával? Pokol Béla amerikai törpemalaccal? Szívós Mária vombatot simogat? Stumpf István mjuzikelizik? Instagram Storyt mutatnak be Hörcherné Marosi Ildikó döntéshozatali módszereiről?

link Forrás

A peresztrojka rendíthetelen híveiként bármelyik megoldásnak nagyon örülnénk, most pedig megyek vissza oldalt frissítgetni!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.