Saját kutyája lőtte hasba az orosz vadászt

Random észt kopóFotó: Yarovitskiy/RIA Novosti

A kórházba szállítása során meghalt az a 64 éves orosz vadász, akit az Interfax hírügynökség értesülései szerint saját vadászkutyája lőtt hasba a kazah határhoz közel, méghozzá egy kétlövetű szovjet Toz-34 típusú puskával. 

A szaratovi Szergej Terejkov unokatestvérével és észt kopójával indult neki a vidéknek. 

A baleset körülményeit feltáró bizottság vezetője szerint, akit a helyi Region64 idézett, az történhetett, hogy a fegyver épp a vadász térdén pihent, csöve épp Szergej hasa felé nézett, amikor unokatestvére kiengedte a kutyákat a várakozó autóból, az észt kopó megindult a gazda felé és rálépett a ravaszra. 

Random Toz 34-es puskaFotó: Wikipedia

A nyomozók szerint Terejkov amúgy rutinos vadász volt, alkoholt a szervezetében nem találtak. 

Terejkov orosz közösségi profilján több helyen mutatkozik közösen kopójával, aki jelen állás szerint szerencsétlen halálát okozta. A bizottság még folytatja munkáját. (Newsweek)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.