Saját kutyája lőtte hasba az orosz vadászt

Random észt kopóFotó: Yarovitskiy/RIA Novosti

A kórházba szállítása során meghalt az a 64 éves orosz vadász, akit az Interfax hírügynökség értesülései szerint saját vadászkutyája lőtt hasba a kazah határhoz közel, méghozzá egy kétlövetű szovjet Toz-34 típusú puskával. 

A szaratovi Szergej Terejkov unokatestvérével és észt kopójával indult neki a vidéknek. 

A baleset körülményeit feltáró bizottság vezetője szerint, akit a helyi Region64 idézett, az történhetett, hogy a fegyver épp a vadász térdén pihent, csöve épp Szergej hasa felé nézett, amikor unokatestvére kiengedte a kutyákat a várakozó autóból, az észt kopó megindult a gazda felé és rálépett a ravaszra. 

Random Toz 34-es puskaFotó: Wikipedia

A nyomozók szerint Terejkov amúgy rutinos vadász volt, alkoholt a szervezetében nem találtak. 

Terejkov orosz közösségi profilján több helyen mutatkozik közösen kopójával, aki jelen állás szerint szerencsétlen halálát okozta. A bizottság még folytatja munkáját. (Newsweek)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.