Saját kutyája lőtte hasba az orosz vadászt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Random észt kopóFotó: Yarovitskiy/RIA Novosti

A kórházba szállítása során meghalt az a 64 éves orosz vadász, akit az Interfax hírügynökség értesülései szerint saját vadászkutyája lőtt hasba a kazah határhoz közel, méghozzá egy kétlövetű szovjet Toz-34 típusú puskával. 

A szaratovi Szergej Terejkov unokatestvérével és észt kopójával indult neki a vidéknek. 

A baleset körülményeit feltáró bizottság vezetője szerint, akit a helyi Region64 idézett, az történhetett, hogy a fegyver épp a vadász térdén pihent, csöve épp Szergej hasa felé nézett, amikor unokatestvére kiengedte a kutyákat a várakozó autóból, az észt kopó megindult a gazda felé és rálépett a ravaszra. 

Random Toz 34-es puskaFotó: Wikipedia

A nyomozók szerint Terejkov amúgy rutinos vadász volt, alkoholt a szervezetében nem találtak. 

Terejkov orosz közösségi profilján több helyen mutatkozik közösen kopójával, aki jelen állás szerint szerencsétlen halálát okozta. A bizottság még folytatja munkáját. (Newsweek)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.