Saját kutyája lőtte hasba az orosz vadászt

baleset
2018 január 22., 17:09
comments 143

Random észt kopó
photo_camera Random észt kopó Fotó: Yarovitskiy/RIA Novosti

A kórházba szállítása során meghalt az a 64 éves orosz vadász, akit az Interfax hírügynökség értesülései szerint saját vadászkutyája lőtt hasba a kazah határhoz közel, méghozzá egy kétlövetű szovjet Toz-34 típusú puskával. 

A szaratovi Szergej Terejkov unokatestvérével és észt kopójával indult neki a vidéknek. 

A baleset körülményeit feltáró bizottság vezetője szerint, akit a helyi Region64 idézett, az történhetett, hogy a fegyver épp a vadász térdén pihent, csöve épp Szergej hasa felé nézett, amikor unokatestvére kiengedte a kutyákat a várakozó autóból, az észt kopó megindult a gazda felé és rálépett a ravaszra. 

Random Toz 34-es puska
photo_camera Random Toz 34-es puska Fotó: Wikipedia

A nyomozók szerint Terejkov amúgy rutinos vadász volt, alkoholt a szervezetében nem találtak. 

Terejkov orosz közösségi profilján több helyen mutatkozik közösen kopójával, aki jelen állás szerint szerencsétlen halálát okozta. A bizottság még folytatja munkáját. (Newsweek)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.