Visszalépteti a jelöltjeit Szél Bernadett és Hadházy Ákos javára az Együtt

POLITIKA
2018 január 22., 07:48
comments 218

Az Együtt egyoldalúan visszalépteti helyi jelöltjét Budakeszin Szél Bernadett, Szekszárdon pedig Hadházy Ákos javára, jelentette be Szigetvári Viktor a Magyar Nemzetnek adott interjújában. Ugyanakkor a Jobbik javára az Együtt nem fog visszalépni, mert szerinte Vonáék nem hoznának változást a Fideszhez képest.

Szigetvári Viktor és Juhász Péter
photo_camera Szigetvári Viktor és Juhász Péter Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA

A párt a hétfői közleményében arra kér minden demokratikus ellenzéki pártot és civil szervezetet, hogy hasonlóképp járjanak el, azaz támogassák Szél Bernadettet és Hadházy Ákost a Fidesz ellen induló egyetlen jelöltként.

Szigetvári beszélt arról is, hogy akár szocialista Hiller István vagy Burány Sándor javára is visszalépnének, és nem szeretnének jelöltet állítani Szabó Sándorral szemben Szegeden, de szerinte ehhez az kell, hogy „az MSZP se veszélyeztesse Szabó Szabolcs 2014-ben megnyert egyéni mandátumát Csepelen”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.