Visszalépteti a jelöltjeit Szél Bernadett és Hadházy Ákos javára az Együtt

Az Együtt egyoldalúan visszalépteti helyi jelöltjét Budakeszin Szél Bernadett, Szekszárdon pedig Hadházy Ákos javára, jelentette be Szigetvári Viktor a Magyar Nemzetnek adott interjújában.  Ugyanakkor a Jobbik javára az Együtt nem fog visszalépni, mert szerinte Vonáék nem hoznának változást a Fideszhez képest.

Szigetvári Viktor és Juhász PéterFotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA

A párt a hétfői közleményében  arra kér minden demokratikus ellenzéki pártot és civil szervezetet, hogy hasonlóképp járjanak el, azaz támogassák Szél Bernadettet és Hadházy Ákost a Fidesz ellen induló egyetlen jelöltként.

Szigetvári beszélt arról is, hogy  akár szocialista Hiller István vagy Burány Sándor javára is visszalépnének, és nem szeretnének jelöltet állítani Szabó Sándorral szemben Szegeden, de szerinte ehhez az kell, hogy „az MSZP se veszélyeztesse Szabó Szabolcs 2014-ben megnyert egyéni mandátumát Csepelen”.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.