Egy """"kötetlen beszélgetésre"""" hívták meg a fideszes politikusok a megye vallási szereplőit a nyíregyházi városházára

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Rég volt ekkora "kötetlenezés" a magyar közéletben: miközben egy hét sem telt el azóta, hogy a hódmezővásárhelyi plébános teljes lendülettel beállt a helyi fideszes jelölt mögé, most a választási évre ráfordulva a nyíregyházi városházán látták vendégül a megye vallási személyeit, hogy a térség fideszes képviselőjelöltje, Szabó Tünde, valamint Soltész Miklós egyházügyi államtitkár és Vinnai Győző fideszes képviselő beszélgessenek velük. 

Ahogy Vinnai fogalmazott Facebook-oldalán: „Szabó Tünde képviselőjelölt társammal meghívtuk a választókerületeinkben szolgáló egyházi személyeket egy kötetlen évindító beszélgetésre. A találkozón előadást tartott Soltész Miklós egyházügyi államtitkár is”

Beszámolt az eseményről Szabó Tünde is, mint írta, „Kiemelten fontosnak találom az egyházi közösségekkel való együttműködést, a közös gondolkodást, az egy irányba történő haladást, hiszen az egyháznak és a vallásnak óriási szerepe van a testi és lelki gyarapodás erősítésében. Ezért is nagy örömmel vettem részt Soltész Miklós államtitkár úrral a keresztény értékek iránt elhivatott Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vallási közösségek fő képviselőinek találkozóján a Nyíregyházi Városházán”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.