Egy """"kötetlen beszélgetésre"""" hívták meg a fideszes politikusok a megye vallási szereplőit a nyíregyházi városházára

Rég volt ekkora "kötetlenezés" a magyar közéletben: miközben egy hét sem telt el azóta, hogy a hódmezővásárhelyi plébános teljes lendülettel beállt a helyi fideszes jelölt mögé, most a választási évre ráfordulva a nyíregyházi városházán látták vendégül a megye vallási személyeit, hogy a térség fideszes képviselőjelöltje, Szabó Tünde, valamint Soltész Miklós egyházügyi államtitkár és Vinnai Győző fideszes képviselő beszélgessenek velük. 

Ahogy Vinnai fogalmazott Facebook-oldalán: „Szabó Tünde képviselőjelölt társammal meghívtuk a választókerületeinkben szolgáló egyházi személyeket egy kötetlen évindító beszélgetésre. A találkozón előadást tartott Soltész Miklós egyházügyi államtitkár is”

Beszámolt az eseményről Szabó Tünde is, mint írta, „Kiemelten fontosnak találom az egyházi közösségekkel való együttműködést, a közös gondolkodást, az egy irányba történő haladást, hiszen az egyháznak és a vallásnak óriási szerepe van a testi és lelki gyarapodás erősítésében. Ezért is nagy örömmel vettem részt Soltész Miklós államtitkár úrral a keresztény értékek iránt elhivatott Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vallási közösségek fő képviselőinek találkozóján a Nyíregyházi Városházán”

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.