Egy """"kötetlen beszélgetésre"""" hívták meg a fideszes politikusok a megye vallási szereplőit a nyíregyházi városházára

képmutatás a köbön
2018 január 23., 8:28
comments 197

Rég volt ekkora "kötetlenezés" a magyar közéletben: miközben egy hét sem telt el azóta, hogy a hódmezővásárhelyi plébános teljes lendülettel beállt a helyi fideszes jelölt mögé, most a választási évre ráfordulva a nyíregyházi városházán látták vendégül a megye vallási személyeit, hogy a térség fideszes képviselőjelöltje, Szabó Tünde, valamint Soltész Miklós egyházügyi államtitkár és Vinnai Győző fideszes képviselő beszélgessenek velük. 

Ahogy Vinnai fogalmazott Facebook-oldalán: „Szabó Tünde képviselőjelölt társammal meghívtuk a választókerületeinkben szolgáló egyházi személyeket egy kötetlen évindító beszélgetésre. A találkozón előadást tartott Soltész Miklós egyházügyi államtitkár is”

Beszámolt az eseményről Szabó Tünde is, mint írta, „Kiemelten fontosnak találom az egyházi közösségekkel való együttműködést, a közös gondolkodást, az egy irányba történő haladást, hiszen az egyháznak és a vallásnak óriási szerepe van a testi és lelki gyarapodás erősítésében. Ezért is nagy örömmel vettem részt Soltész Miklós államtitkár úrral a keresztény értékek iránt elhivatott Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vallási közösségek fő képviselőinek találkozóján a Nyíregyházi Városházán”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt