A fogdosási ügy után bezárt a londoni elit férfiklub és a szervező alap

szexuális zaklatás
2018 január 24., 18:25
comments 84

A Financial Times beépülős riportja leplezte le a Presidents Club Charity Dinner nevű, csak férfiaknak szóló jótékonysági rendezvényt, amelyen csinos hoszteszek segédkeztek a gazdag uraknak, hogy minél több pénzt költsenek egy gyermekkórházra. Az egyre jobb hangulatba kerülő top üzletemberek aztán fogdosták, zaklatták a hoszteszeket, végül asztalon táncolós, szobára fölvivős bulivá fajult a jótékonykodás. Az exkluzív, „csak férfiaknak” gálát évente rendezte meg az Presidents Club Charitable Trust. A PCCT társelnöke, David Meller a cikk megjelenése után szinte azonnal lemondott az oktatási minisztériumban viselt igazgatói tisztéről.

Szerda délután pedig bejelentették, hogy a Trust soha többé nem rendezi meg ezt az eseményt, sőt, semmilyen más eseményt sem. Az alap még föl nem használt pénzeit szétosztják gyermekjótékonysági szervezetek között, és befejezik tevékenységüket. Vége. (Financial Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt