Babos Tímea döntős párosban és elődöntős vegyes párosban

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A 24 éves Babos néhány órával azután, hogy a francia Kristina Mladenoviccsal a döntőbe jutott női párosban, az indiai Rohan Bopannával az oldalán bejutott az elődöntőbe vegyes párosban az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Babos a 2015-ös Australian Openen.Fotó: Paul Crock / AFP

Babosék 5. helyen kiemelt kettőse szerdán két szettben, 73 perc alatt verte az Abigail Spears, Juan Sebastian Cabal amerikai, kolumbiai duót. A találkozó az eredetileg tervezetthez képest több mint 3 órás késéssel kezdődött, mert Cabal előzőleg a férfi párosban is érdekelt volt, és honfitársával, Robert Farah-val bekerült az elődöntőbe. A Cabal, Farah duó tavaly finalista volt a budapesti tornán. (MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 11,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.