Nyírségi olvasóink, tartsatok ki! Mindjárt elmúlik az a mínusz 11 fok!

időjárás
2018 január 24., 06:38
Magyarország pillanatnyi időjárása 2018. január 24-én hajnali hat órakor.
photo_camera Magyarország pillanatnyi időjárása 2018. január 24-én hajnali hat órakor. Fotó: OMSZ

Döbbenetesen hideg hajnalra ébredhettek a Nyírség lakói, Nyírbogát környékén -11 fokot mértek. Az egész Tiszántúlon fagy, de ilyen extrém hideget csak a Nyírségből jelentettek. Az ország nyugati felén jellemzően mindenhol fagypont feletti a hőmérséklet.

Délelőtt az északi hegyvidékeken kívül mindenhol fagypont fölé emelkedhet már a hőmérséklet. A naposabb Dunántúlon akár 4-5 fok is lehet, az Alföldön marad fagypont közelében. Délutánra már az Alföld déli részén is kisüthet a nap, Zala megyében egyenesen fel is oszolhatnak a felhők, és ott akár 8 fok is lehet. Éjszaka a mostaninál mérsékeltebb lesz a lehűlés, csütörtöktől pedig az évszakhoz képest kifejezetten enyhe idő érkezik, a következő napokban tíz fokot is meghaladhatja a napi csúcshőmérséklet.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.