A pillanat, amikor Németh Szilárd meghallja, hogy Molnár Zsolt levelet küld Soros Györgynek

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Azok után, hogy

Németh kiállt a sajtó elé is. Ott pedig elmondták neki, hogy az ülésen Molnár Zsolt szocialista elnök bejelentette, levelet küld Soros Györgynek, hogy tisztázza a kormány vádjait.

És olyan őszinte döbbenet ült ki a képviselő arcára, amit kommunikációs csapatok soha nem tudnának begyakoroltatni vele, 

ezt tényleg érezni kell.

Ezután pedig láthatóan beindulnak a fogaskerekek Németh fejében, és arra jut: 

akkor nemcsak Szél Bernadett, hanem Molnár Zsolt is nemzetbiztonsági kockázat!

A jelenet az Index videójából származik, a végén Németh arra jut, hogy nem tudja, hogy fog így ülésezni a bizottság.

És persze komikus volt ezt a produkció, de ha a Fidesz ezzel az ürüggyel valóban bojkottálja a bizottsági munkát a ciklusból hátralévő időben, akkor teljesen megszűnhet a titkosszolgálatok parlamenti felügyelete. Ami már egyáltalán nem olyan vicces.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.