A pillanat, amikor Németh Szilárd meghallja, hogy Molnár Zsolt levelet küld Soros Györgynek

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Azok után, hogy

Németh kiállt a sajtó elé is. Ott pedig elmondták neki, hogy az ülésen Molnár Zsolt szocialista elnök bejelentette, levelet küld Soros Györgynek, hogy tisztázza a kormány vádjait.

És olyan őszinte döbbenet ült ki a képviselő arcára, amit kommunikációs csapatok soha nem tudnának begyakoroltatni vele, 

ezt tényleg érezni kell.

Ezután pedig láthatóan beindulnak a fogaskerekek Németh fejében, és arra jut: 

akkor nemcsak Szél Bernadett, hanem Molnár Zsolt is nemzetbiztonsági kockázat!

A jelenet az Index videójából származik, a végén Németh arra jut, hogy nem tudja, hogy fog így ülésezni a bizottság.

És persze komikus volt ezt a produkció, de ha a Fidesz ezzel az ürüggyel valóban bojkottálja a bizottsági munkát a ciklusból hátralévő időben, akkor teljesen megszűnhet a titkosszolgálatok parlamenti felügyelete. Ami már egyáltalán nem olyan vicces.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.