Kivonult a Fidesz a nemzetbiztonsági bizottság üléséről Szél Bernadett miatt

2018 január 25., csütörtök 6:16
397

Csütörtök reggel összeült a nemzetbiztonsági bizottság, de hamar fordulatot vett az ülés: Németh Szilárd bejelentette, hogy a Fidesz képviselői kivonulnak.

Azt mondták, Szél Bernadett jelenlétében nem hajlandóak beszélni a Soros-hálózatokról, mert ő Soros érdekeit képviseli.

Ezt előzetesen meg is ígérték, mert kockázatosnak tartják, hogy az LMP-s képviselő jelenlétében erről beszéljenek. Aztán megtámadták, és nemzetbiztonsági kockázatnak nevezték Szél szakértőjét, Janan Mirwaist, aki közleményben reagált erre.

Az ülésre Orbán Viktort is meghívták, de a miniszterelnök nem ment el.

A bizottság szocialista elnöke, Molnár Zsolt elmondta, levélben fordul Soros Györgyhöz, hogy le lehessen zárni ezt a témát. Szél Bernadett szerint a Fidesz megpuccsolta az ülést, ez elfogadhatatlan, és azt kéri, Kövér László házelnök lépje  közbe.

A bizottság jobbikos tagja, Mirkóczki Ádám azt mondta, a bizottságnak meg kellene hallgatnia Altusz Kristóf államtitkárt, aki a Times of Maltának 1300 ember befogadásáról beszélt, és Pintér Sándor belügyminisztert, aki azt mondta, nem tud arról, hogy Soros György illegális migrációt szervez.

Élő közvetítésünk:


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt