Kivonult a Fidesz a nemzetbiztonsági bizottság üléséről Szél Bernadett miatt

Csütörtök reggel összeült a nemzetbiztonsági bizottság, de hamar fordulatot vett az ülés: Németh Szilárd bejelentette, hogy a Fidesz képviselői kivonulnak.

Azt mondták, Szél Bernadett jelenlétében nem hajlandóak beszélni a Soros-hálózatokról, mert ő Soros érdekeit képviseli.

Ezt előzetesen meg is ígérték, mert kockázatosnak tartják, hogy az LMP-s képviselő jelenlétében erről beszéljenek. Aztán megtámadták, és nemzetbiztonsági kockázatnak nevezték Szél szakértőjét, Janan Mirwaist, aki közleményben reagált erre.

Az ülésre Orbán Viktort is meghívták, de a miniszterelnök nem ment el.

A bizottság szocialista elnöke, Molnár Zsolt elmondta, levélben fordul Soros Györgyhöz, hogy le lehessen zárni ezt a témát. Szél Bernadett szerint a Fidesz megpuccsolta az ülést, ez elfogadhatatlan, és azt kéri, Kövér László házelnök lépje  közbe.

A bizottság jobbikos tagja, Mirkóczki Ádám azt mondta, a bizottságnak meg kellene hallgatnia Altusz Kristóf államtitkárt, aki a Times of Maltának 1300 ember befogadásáról beszélt, és Pintér Sándor belügyminisztert, aki azt mondta, nem tud arról, hogy Soros György illegális migrációt szervez.

Élő közvetítésünk:


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.