Kivonult a Fidesz a nemzetbiztonsági bizottság üléséről Szél Bernadett miatt

politika
2018 január 25., 06:16
comments 394

Csütörtök reggel összeült a nemzetbiztonsági bizottság, de hamar fordulatot vett az ülés: Németh Szilárd bejelentette, hogy a Fidesz képviselői kivonulnak.

Azt mondták, Szél Bernadett jelenlétében nem hajlandóak beszélni a Soros-hálózatokról, mert ő Soros érdekeit képviseli.

Ezt előzetesen meg is ígérték, mert kockázatosnak tartják, hogy az LMP-s képviselő jelenlétében erről beszéljenek. Aztán megtámadták, és nemzetbiztonsági kockázatnak nevezték Szél szakértőjét, Janan Mirwaist, aki közleményben reagált erre.

Az ülésre Orbán Viktort is meghívták, de a miniszterelnök nem ment el.

A bizottság szocialista elnöke, Molnár Zsolt elmondta, levélben fordul Soros Györgyhöz, hogy le lehessen zárni ezt a témát. Szél Bernadett szerint a Fidesz megpuccsolta az ülést, ez elfogadhatatlan, és azt kéri, Kövér László házelnök lépje  közbe.

A bizottság jobbikos tagja, Mirkóczki Ádám azt mondta, a bizottságnak meg kellene hallgatnia Altusz Kristóf államtitkárt, aki a Times of Maltának 1300 ember befogadásáról beszélt, és Pintér Sándor belügyminisztert, aki azt mondta, nem tud arról, hogy Soros György illegális migrációt szervez.

Élő közvetítésünk:

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.