Kivonult a Fidesz a nemzetbiztonsági bizottság üléséről Szél Bernadett miatt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Csütörtök reggel összeült a nemzetbiztonsági bizottság, de hamar fordulatot vett az ülés: Németh Szilárd bejelentette, hogy a Fidesz képviselői kivonulnak.

Azt mondták, Szél Bernadett jelenlétében nem hajlandóak beszélni a Soros-hálózatokról, mert ő Soros érdekeit képviseli.

Ezt előzetesen meg is ígérték, mert kockázatosnak tartják, hogy az LMP-s képviselő jelenlétében erről beszéljenek. Aztán megtámadták, és nemzetbiztonsági kockázatnak nevezték Szél szakértőjét, Janan Mirwaist, aki közleményben reagált erre.

Az ülésre Orbán Viktort is meghívták, de a miniszterelnök nem ment el.

A bizottság szocialista elnöke, Molnár Zsolt elmondta, levélben fordul Soros Györgyhöz, hogy le lehessen zárni ezt a témát. Szél Bernadett szerint a Fidesz megpuccsolta az ülést, ez elfogadhatatlan, és azt kéri, Kövér László házelnök lépje  közbe.

A bizottság jobbikos tagja, Mirkóczki Ádám azt mondta, a bizottságnak meg kellene hallgatnia Altusz Kristóf államtitkárt, aki a Times of Maltának 1300 ember befogadásáról beszélt, és Pintér Sándor belügyminisztert, aki azt mondta, nem tud arról, hogy Soros György illegális migrációt szervez.

Élő közvetítésünk:


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.