Alufóliasisakban szólalt fel a Soros-ügyi közgyűlésen az ellenzéki képviselő

politika
2018 január 25., 11:58
comments 122

A debreceni közgyűlésben a Soros-terv elleni fellépésről szólt ma a vita, Varga László DK-s képviselő pedig így jelent meg:

photo_camera Fotó: Cívishír

A dehir.hu beszámolója szerint Varga Zoltán azt kérdezte: szed-e tudatmódosító szereket a miniszterelnök? 

Megemlítette, hogy George Spöttle szerint nemcsak a menekültek,hanem az ufók is veszélyesek, és megkérdezte, hogy készül-e a város olyan előterjesztés elfogadására, amellyel távol tartják a marslakókat. 

photo_camera Fotó: Cívishír

Papp László polgármester azt válaszolta, Varga nem tiszteli a közgyűlést. Varga neki is felajánlott egy alufóliasisakot.

A közgyűlés végül megszavazta „a bevándorlásszervező Soros-szervezetek elutasításáról szóló határozati javaslatot”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.