Alufóliasisakban szólalt fel a Soros-ügyi közgyűlésen az ellenzéki képviselő

A debreceni közgyűlésben a Soros-terv elleni fellépésről szólt ma a vita, Varga László DK-s képviselő pedig így jelent meg:

Fotó: Cívishír

A dehir.hu beszámolója szerint Varga Zoltán azt kérdezte: szed-e tudatmódosító szereket a miniszterelnök? 

Megemlítette, hogy George Spöttle szerint nemcsak a menekültek,hanem az ufók is veszélyesek, és megkérdezte, hogy készül-e a város olyan előterjesztés elfogadására, amellyel távol tartják a marslakókat. 

Fotó: Cívishír

Papp László polgármester azt válaszolta, Varga nem tiszteli a közgyűlést. Varga neki is felajánlott egy alufóliasisakot.

A közgyűlés végül megszavazta „a bevándorlásszervező Soros-szervezetek elutasításáról szóló határozati javaslatot”.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.