Megint bohócot csinált magából a Real Madrid

futball
2018 január 25., 07:14

A spanyol bajnokságban ebben a szezonban jószerivel az veri meg a Realt, aki szembe jön, csak negyedikek, a Barcelonával szemben 19 pont a hátrányuk. Tegnap aztán a spanyol kupában is megalázták a Madridot. A négy közé jutás volt a tét, az első meccsen a spanyol bajnokság legszerényebb költségvetésű csapata, a Leganes kikapott otthon 1-0-ra. A visszavágón viszont előbb a 31. percben megszerzete a vezetést, majd a Madrid egyenlítése után az 55. percben a győztes gólt is a Leganes. 

link Forrás

Így a Leganes 2-2-es összesítéssel, idegenben lőtt több góllal jutott tovább. A Sevilla és a Valencia van még a négy között, a Barcelona ma játszik, 0-1-es hátrányból kezd az Espanyol ellen. 

Zidane tartalékos csapatot küldött pályára, nem volt ott a csapatban Ronaldo, Bale, Kroos és Casemiro, Modric a padról szállt be. De azért pályán volt Benzema, Asensio, Isco és Ramos is. 

A Realnak most már csak a Bajnokok Ligája maradt, ott viszont a PSG-vel játszik. Nagy kérdés, hogy Zidane addig megtarthatja-e az állását. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.