Megint bohócot csinált magából a Real Madrid

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A spanyol bajnokságban ebben a szezonban jószerivel az veri meg a Realt, aki szembe jön, csak negyedikek, a Barcelonával szemben 19 pont a hátrányuk. Tegnap aztán a spanyol kupában is megalázták a Madridot. A négy közé jutás volt a tét, az első meccsen a spanyol bajnokság legszerényebb költségvetésű csapata, a Leganes kikapott otthon 1-0-ra. A visszavágón viszont előbb a 31. percben megszerzete a vezetést, majd a Madrid egyenlítése után az 55. percben a győztes gólt is a Leganes. 

Így a Leganes 2-2-es összesítéssel, idegenben lőtt több góllal jutott tovább. A Sevilla és a Valencia van még a négy között, a Barcelona ma játszik, 0-1-es hátrányból kezd az Espanyol ellen. 

Zidane tartalékos csapatot küldött pályára, nem volt ott a csapatban Ronaldo, Bale, Kroos és Casemiro, Modric a padról szállt be. De azért pályán volt Benzema, Asensio, Isco és Ramos is. 

A Realnak most már csak a Bajnokok Ligája maradt, ott viszont a PSG-vel játszik. Nagy kérdés, hogy Zidane addig megtarthatja-e az állását. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.