Repülőn élesztett újra egy utast a román egészségügyi miniszter

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Nagyvárad-Bukarest repülőjáraton utazott Florian Bodog román egészségügy-miniszter, amikor a háta mögött ülő férfi fulladni kezdett. Az orvos végzettségű, plasztikai sebészetre szakodosott miniszter egy másik utas segítségével kiemelte a székéből a már szederjes arcú férfit, felszabadította a légutait, amelyeket teljesen elzártak a váladékok, és újraélesztési műveleteket hajtott végre rajta.

A pilóta fontolóra vette, hogy visszafordítja a gépet Nagyváradra, de erre már nem volt szükség, mert az utas jobban lett. (MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.