Újabb komoly feladványt adott Kocsis Máté a Fidesz híveinek

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Kocsis Máté, a Fidesz budapesti elnöke kiadott egy közleményt, amiben reagált a DK-s politikus, Gy. Németh Erzsébet és a jobbikos Tokody Marcell nyilatkozataira. Bevallom, nem találkoztam az ellenzéki megszólalásokkal előtte, de mindegy is, mert Kocsis a közelményében olyan frissítést adott ki a fideszesek tolt migárnsellenes üzenetre, hogy attól egy időre lefagynak és kikapcsolnak majd a hívek. 

Kocsis azt állítja, hogy vannak ugyan menekültek, de azok legális oltalmazottak, ráadásul az ellátásuk a magyar adófizetők egyetlen fillérjébe sem kerül, mert  a költségeiket Brüsszel állja. 

Bővebben: 

  • a Fővárosi Önkormányzat egyetlen fillért sem fordít migránsok, illegális bevándorlók lakhatására, bármennyire is szeretné ezt Gyurcsány Ferenc pártja és szövetségesük, a Jobbik. Az oltalomban részesülők átmeneti szociális ellátására nem a magyar kormány, nem a budapestiek, hanem Brüsszel ad pénzeket, tehát Gy. Németh és Tokody csúsztat. 
  • A Belügyminisztérium pusztán uniós kötelezettségének tesz eleget, amikor a brüsszeli migráns-támogatásról rendelkezik, de Budapesten ezt csak minimálisan kell felhasználni, mert más európai városokkal ellentétben itt nincsenek tömegesen ellátásra jogosultak, és csak az az alig 60 ember részesül ebből, aki jogszerűen tartózkodik az országban, legális oltalmazottként. 

A kormányzat kommunikációs lefagyás apró vicce, hogy Kocsis így sározza a DK-t:

Meglepő, hogy minderről most azok kiabálnak, akik le akarják bontani a kerítést, akik nem szavazták meg a migránsok betelepítését célzó alkotmánymódosítást, akik bojkottálták a kvótanépszavazást, akik támadják a kormány bevándorláspolitikáját, a nemzeti konzultációt és már a Stop Sorost is. 

Majd kiadtak egy helyesbítést, a célzó helyett tiltóra módosítva a DK által nem megszavazott migránsozó alkotmánymódosítást. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.