Babos Tímea és Kristina Mladenovic megnyerték az Australian Opent!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Babos Tímea bajnok lett Ausztráliában! A magyar teniszező francia párjával, Kristina Mladenovic-csal a statisztikák alapján fölényes játékkal, sima meccsen, 6:4, 6:3 arányban győzött a Makarova-Vesznyina orosz páros ellen.

Babosék egy statisztikai kategóriában, a megnyert második szervák arányában maradtak csak alul orosz riválisaikkal szemben, de ennek nem nagyon volt jelentősége, mert amúgy első szerváik 81 százalékban voltak sikeresek, és az esetek 70 százalékában pontot is hoztak.

Babos és Mladenovic a verseny ötödik kiemeltje volt, a negyeddöntőben győzték le az első kiemeltet. A magyar és a francia teniszező nem először voltak párban, de a 2015-ös WTA-világbajnokság óta először indultak együtt egy nagy versenyen. 2015-ben három tornán is diadalmaskodtak, 2014-ben pedig Wimbledonban játszottak a döntőben. Ellenfelük, az orosz páros az egyik legtapasztaltabb női páros, az Australian Open kivételével már minden nagy versenyen nyertek. Babosék most megakadályozták, hogy meglegyen nekik a karrier Grand Slam.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 3,8 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.