Deutsch Tamás szerint gyerekes piszkálódás azt firtatni, miért szavazta meg Brüsszelben az együttműködést a civil szervezetekkel

Több 444 videó?
Szeretném

A Hír Tv riportere kérdezte meg a Fidesz EP-képviselőjét, nem érez-e ellentmondást abban, hogy míg itthon teljes mellszélességgel támogatja a menekülteket segítő civil szervezetek elleni törvényt, addig az Európai Parlamentben megszavazta a határozatot, mely épp azt mondja ki, hogy a civil szervezetekkel együtt kell dolgozni a menekültek érdekében. 

Deutsch Tamás megköszönte a kérdést, mint mondta, már alig várta, hogy erről Simicska Lajos tévéjében beszélhessen, majd a kamerába nézve üzent az egykor Fidesz-közeli üzletembernek, és minden jót kívánt neki „két whisky között”.  

Rögtön ezután kijelentette, „nagyon gyerekes az a piszkálódás”, amit ezzel az üggyel kapcsolatban művel a sajtó.  Mint mondta, fontos megérteni, hogy az említett határozat alapjában véve a nőkről, a nemek közötti esélyegyenlőségről és „az éghajlati igazságosságról” szólt. Hozzátette, különbséget kell tenni Soros György az illegális bevándorlást elősegítő, „álcivil” szervezetei, és a a menekülteket segítő civil szervezetek között.