Már 86 amerikai fiatal került kórházba mosószerevés miatt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Hétfőn írtunk róla cikket, hogy új divat terjed az amerikai fiatalok körében a Youtube-on: mosószerkapszulákat vesznek a szájukba és elrágcsálják. Az őrület neve Tide Pod Challenge, és olyan veszélyes, hogy már a Youtube, a Facebook és az Amazon is próbálja eltűntetni az oldalairól a mosószerevő-videókat.

Január első hetében 39 fiatal került kórházba az Egyesült Államokban mosószerevés miatt (azaz annyian, mint 2016-ban összesen). A mérgezési esetekről statisztikát vezető hivatal szerint azonban január harmadik hetében a számuk több, mint megkétszereződött: már 86 esetről van tudomásuk. Annak ellenére, hogy tele a közösségi média figyelmeztetésekkel arra vonatkozóan, milyen veszélyes a Tide Pod Challenge.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.