Melania Trump Davos és a férje helyett a Holokauszt Múzeumot választotta

2018 január 26., péntek 6:18
60

Michael Wolff botránykönyve, a Tűz és Düh szerint Melania Trump elsírta magát, amikor biztossá vált, hogy a férje minden logika és előzetes esély ellenére megnyerte az elnökválasztást. Wolff szerint Melania nem örömében sírt, a leendő fist lady csak azért ment bele Trump jelöltségébe, mert biztosra vette, hogy Donaldból nem lesz elnök.

Az elnökválasztás óta eltelt bő egy évben rengetegszer lett téma az elnöki pár távolról elhidegültnek, de legalábbis hűvösnek tűnő viszonya. A kételyeket most sem sikerült eloszlatni: az utolsó pillanatig úgy volt, hogy Melania is elkíséri Donald Trumpot a világ legbefolyásosabb ésvagy leggazdagabb embereinek évi rendes svájci bulijára, a davosi Világgazdasági Fórumra.

A first lady a davosi luxus, a sípályák és fürdők helyett inkább a washingtoni Holocaust Museumba látogatott. A Fehér Ház által kiadott közlemény szerint Melania Trump le akarta róni kegyeletét a náci üldözések hatmillió zsidó áldozata előtt. "Gondolataimban és imámban azokkal vagyok, akik életüket, családjukat vesztették a holokauszt szörnyűségében" - írta.

Melania Trump egyedül látogatott a múzeumba, nem kísérte el sajtó, csak egy fehér házi fotós:

A múzeumlátogatás után Melania Trump repülőre szállt, és Mar-a-Lagóba, Trump floridai golfbirtokára utazott. Nem az elnöki különgéppel, hanem egy annál kisebb, Air Force One Foxtrott hívójelű géppel repült.

A USA Today szerint az önmagában még nem furcsa, hogy Melania Trump kísérők és sajtókülönítmény nélkül látogatott el a múzeumba. Az eset azért érdekes, mert hétfőn még úgy volt, hogy elkíséri férjét Davosba. Csakhogy a hétvégén az In Touch magazin leközölt egy hét évvel korábban készült interjút Stormy Daniels pornószínésznővel, aki abban részletesen mesélt viszonyáról Donald Trumppal. Daniels az interjúban azt mondta, hogy pontos leírást tud adni Donald Trump nemi szervéről.

A színésznőnek a korábbi hírek szerint Trump 130 ezer dollárt fizetett a hallgatásáért. (Via USA Today)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt