Nem működik együtt a hatóságokkal az ember, aki véletlenül rakétariasztást adott ki Hawaiin

külföld
2018 január 26., 07:43
comments 31

A hawaii vészhelyzetek kezelésére hivatott hatóság alkalmazottja, aki január 13.-án véletlenül hamis riasztást adott ki az államban, nem hajlandó együttműködni az esetet vizsgáló nyomozókkal - írja a Time.

„BALLISZTIKUS RAKÉTA FENYEGETI HAWAIIT. KERESSEN AZONNAL MENEDÉKET! EZ NEM GYAKORLAT”

- így szólt a figyelmeztetés, melyet a lakosság érthető módon komolyan is vett.

Lisa Fowlkes, az ügyet vizsgáló hatóság vezetője csütörtökön arról beszélt, bár jól haladnak a vizsgálatok, csalódottak, mert épp a téves riasztást kiadó alkalmazott tagadta meg az együttműködést.

Mint ismert, január elején tévedésből egy rakétatámadásról értesítették Hawaii lakosságát, és David Ige kormányzó csak 15 perccel később jelezte, hogy az egész csak vaklárma, mint kiderült, azért

mert elfelejtette a Twitter-jelszavát.

Mint később a Pornhub adataiből kiderült, a riasztás idején az emberek azonnal abbahagyták a maszturbálást


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.