Dunából mentett ki egy nőt egy budapesti rendőr

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka, Csík Zoltán r. törzszászlós 2018. január 27-én 13 óra 45 perckor szolgálata közben a gépkocsijából észlelte a Budapest V., Id. Antall József rakparton, hogy a hajókikötő ponton közelében egy hátán fekvő nő sodródik a Dunán” – írja a Police.hu.

Csík Zoltán a rendőrség fotójánFotó: Police.hu


Az autóval érkező vízirendőr ezután a partról próbált segíteni, ám mivel ez nem jött be, beugrott a Dunába, és 6-8 métert úszott, hogy a nőt elérje, és kimentse.

A nőt a helyszíni ellátás után kórházba vittek további kivizsgálás céljából. (Police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.