Óriási hadgyakorlatba kezdett az amerikai légierő

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Red Flag 18 néven minden idők legnagyobb hadgyakorlatába kezdett az amerikai légierő, ausztrál és brit szövetségesek részvételével.

Egyes feltételezések szerint egy Észak-Korea elleni bevetést gyakorolnak.

A gyakorlat központja egy nevadai légibázis, egész közel Las Vegashoz. Figyelmeztették a lakosságot, hogy rendszeresen akadozhat a GPS-szolgáltatás az egész nyugati parton, Los Angelestől egészen Seattle-ig, mert a pilótákkal azt is kipróbáltatják, hogy milyen az, amikor az ellenség összezavarja a jeleket. (thedrive.com)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.