Óriási hadgyakorlatba kezdett az amerikai légierő

Red Flag 18 néven minden idők legnagyobb hadgyakorlatába kezdett az amerikai légierő, ausztrál és brit szövetségesek részvételével.

Egyes feltételezések szerint egy Észak-Korea elleni bevetést gyakorolnak.

A gyakorlat központja egy nevadai légibázis, egész közel Las Vegashoz. Figyelmeztették a lakosságot, hogy rendszeresen akadozhat a GPS-szolgáltatás az egész nyugati parton, Los Angelestől egészen Seattle-ig, mert a pilótákkal azt is kipróbáltatják, hogy milyen az, amikor az ellenség összezavarja a jeleket. (thedrive.com)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.