Újabb fordulat a Budai Simicska kontra R.E.N.D.SZ.E.R. graffitiháborúban

2018 január 27., szombat 19:45
76

Budán a Széll Kálmán tér környékén hosszú hónapok óta folyik egy graffitiháború. A villamosaluljáróban, a környező utcákban valaki(k) időről időre felfújják Simicska Lajos elhíresült, azonos technikával készült artworkjét, miszerint Orbán egy geci.

A felfestéseket változatos módszerekkel igyekszik megelőzni, illetve ha már felkerültek, eliminálni a közterület fenntartója. A népi mozgalom mögött talán, de nem minden bizonnyal a magát Budai Simicskaként nevező Fb-csoport áll.

Olvasónk közlése szerint jelenleg a R.E.N.D.SZ.E.R. áll nyerésre, szombatra óriási fehér, illetve szürke téglalapokká alakították a trágár feliratokat, amelyeket a szerző egyébként valódi graffitikre fújt rá:

Fotó: Olvasó/444

„ Ennek eltüntetésére – érthetően – hamar küldtek ki szakembereket, akik a képeken láthatóan eltüntették a feliratokat. Mennyivel jobb lett volna, ha ezek az emberek egy kissé több idővel és némileg több festékkel a teljes falat lefestették volna...” – írta  képet készítő olvasónk.

A háború rendkívül változatos eszközökkel folyik, legutóbb például Orbán egy zsenire lettek átírva egy utcával arrébb felfújt feliratok. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt