Újra akcióban a budai Simicska Lajos

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Fél éve úgy ért véget a Nagy Budai Graffitiháború, hogy sejteni lehetett: ez nem béke, csak fegyverszünet. Az elkeseredett küzdelemben előkerült a festék, válaszul a szivacs, még több festék, aztán szőnyegbombázóként a flex és atomcsapásként a köztéri kamera, arra a falra irányítva, ahol az ismeretlen művész Simicska Lajos kortárs veszprémi festőt megelőzve kiírta, hogy Orbán egy geci. Nem egyszer. 

A kiújult háború új hadszíntere már nem is a Kékgolyó-Városmajor utca sarka, hanem egyenesen Buda szíve, a Moszkva-Széll Kálmán tér. Lett haditudósító is, aki korunk Robert Capájaként dokumentálja az eseményeket. 

Íme:

Fotó: orbanegygeci.tumblr.com

Nemcsak Buda Simicska Lajosa aktivizálta magát, hanem a szivacs is, ami eddig kizárólag az Orbán egy geci feliratot volt képes eltüntetni. A fegyvert fejlesztették, mert most sikerrel vetették be a Szabadságot a röszkei 11-eknek feliratot is. A graffitiháború ártatlan áldozata már régebb óta ott volt az alagút falán. 

Fotó: orbanegygeci.tumblr.com

A háború lépésről lépésre:

Fiúk, van három csúnya graffiti azon a falon, az egyiket el kéne tüntetni!

Eszkalálódik a Városmajor utcai graffitiháború

Blitzkriegnek indult, elkeseredett állóháborúvá fajult a Városmajor utcai graffitis küzdelem

A Városmajor utcai graffitiháborúban bevetették a végső csapásmérő fegyvert: a flexet

Nahát, pont oda szerelnek fel térfigyelő kamerát, ahol az ismeretlen graffitis többször is felfirkálta a véleményét Orbán Viktorról