Mészáros Lőrinc ma épp WC-szagelszívók bővítéséből gazdagodott

PÉNZ
2018 január 28., 15:10
comments 97
photo_camera Fotó: botost/444.hu

A Hír TV újságírói bukkantak rá a légiforgalmat irányító HungaroControl honlapján, hogy az állami vállalat 40 milló forintos megbízást adott a Mészáros Lőrinc és Szíjj László közös érdekeltségébe tartozó CLH Hűtés- és Klímatechnikai Kft.-nek. A cég 30 millióért telepíthet jégakkumulátorokat a HungaroControl épületeibe és további 10 millió forintot kapott öltözők és wc-k légkezelőinek hűtőegységgel való bővítésére is. A tévé riportjában elhangzott az is, hogy a HungaroControl nem először tudja, hova kell tenni a pénzt: korábban 320 millió forinttal támogatták Orbán Viktor néhai polgári körének alapítványát, a Szövetség a Nemzetért Alapítványt. (Hír TV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.