Mészáros Lőrinc ma épp WC-szagelszívók bővítéséből gazdagodott

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Fotó: botost/444.hu

A Hír TV újságírói bukkantak rá a légiforgalmat irányító HungaroControl honlapján, hogy az állami vállalat 40 milló forintos megbízást adott a Mészáros Lőrinc és Szíjj László közös érdekeltségébe tartozó CLH Hűtés- és Klímatechnikai Kft.-nek. A cég 30 millióért telepíthet jégakkumulátorokat a HungaroControl épületeibe és további 10 millió forintot kapott öltözők és wc-k légkezelőinek hűtőegységgel való bővítésére is. A tévé riportjában elhangzott az is, hogy a HungaroControl nem először tudja, hova kell tenni a pénzt: korábban 320 millió forinttal támogatták Orbán Viktor néhai polgári körének alapítványát, a Szövetség a Nemzetért Alapítványt. (Hír TV)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.