Nem sokkal a gólja után összesett a fiatal focista, hatszor élesztették újra a pályán

Kakucson vívott felkészülési meccset a Dabas U19-es csapata. Duhaj Ádám gólt lőtt, majd később cserét kért. A pálya szélén összesett, és leállt a légzése, pulzusa - írja a Bors.

A Dabas edzője a Foci a Köbön blognak azt mondta: „Az oldalvonal mellett tartózkodók állítják, a kapu mögött még kinyújtózott, mintha szúrna a szíve, aztán összeesett. Rohantunk, sprinteltünk, mert láttuk, hogy nagy a baj. Szerencsére öt perc múlva megérkezett egy mentős, aki szabadságon, de a közelben tartózkodott, és átvette tőlünk a fiút. Amíg a mentő kiérkezett, legalább hatszor élesztettük újra Ádámot, amikor nem volt légzése, nem volt pulzusa.”

Fotó: Bors/adatbank.mlsz.hu

Farkas Krisztián szerint a fiatal focista úgy ért fel Budapestre, hogy stabil volt az állapota. Úgy tudja, a kocsiban is még háromszor újra kellett éleszteni.

A fiú édesapja a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáról nyilatkozott a Borsnak:

„Valóban ott voltam a meccsen, elindultam focizni onnan, és utána hívtak, hogy mi történt és menjek vissza. Itt vagyunk bent Ádám mellett, akit továbbra is mesterséges altatásban tartanak.”

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.