Nem sokkal a gólja után összesett a fiatal focista, hatszor élesztették újra a pályán

Kakucson vívott felkészülési meccset a Dabas U19-es csapata. Duhaj Ádám gólt lőtt, majd később cserét kért. A pálya szélén összesett, és leállt a légzése, pulzusa - írja a Bors.

A Dabas edzője a Foci a Köbön blognak azt mondta: „Az oldalvonal mellett tartózkodók állítják, a kapu mögött még kinyújtózott, mintha szúrna a szíve, aztán összeesett. Rohantunk, sprinteltünk, mert láttuk, hogy nagy a baj. Szerencsére öt perc múlva megérkezett egy mentős, aki szabadságon, de a közelben tartózkodott, és átvette tőlünk a fiút. Amíg a mentő kiérkezett, legalább hatszor élesztettük újra Ádámot, amikor nem volt légzése, nem volt pulzusa.”

Fotó: Bors/adatbank.mlsz.hu

Farkas Krisztián szerint a fiatal focista úgy ért fel Budapestre, hogy stabil volt az állapota. Úgy tudja, a kocsiban is még háromszor újra kellett éleszteni.

A fiú édesapja a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáról nyilatkozott a Borsnak:

„Valóban ott voltam a meccsen, elindultam focizni onnan, és utána hívtak, hogy mi történt és menjek vissza. Itt vagyunk bent Ádám mellett, akit továbbra is mesterséges altatásban tartanak.”

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.