932 ember kocsiját tették tönkre tavaly a magyar utak

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az RTL Híradó hétfő este számolt be arról, hogy 2017-ben összesen 932 kárigény érkezett a magyar közútkezelőkhöz azért, mert kátyúba hajtottak, és az valahogyan megrongálta az autójukat. Ilyenkor sérülhet a gumi, a felni, a futómű is.

A Magyar Közúthoz 666 kérigény érkezett, és 247 esetben fizettek kártérítést. Azt nem árulták el, hogy összesen hány forintot. A budapesti utakat fenntartó Budapest Közúthoz 266 kárigény érkezett, és az esetek felében fizetett a cég, összesen 15 millió forintot.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.