932 ember kocsiját tették tönkre tavaly a magyar utak

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az RTL Híradó hétfő este számolt be arról, hogy 2017-ben összesen 932 kárigény érkezett a magyar közútkezelőkhöz azért, mert kátyúba hajtottak, és az valahogyan megrongálta az autójukat. Ilyenkor sérülhet a gumi, a felni, a futómű is.

A Magyar Közúthoz 666 kérigény érkezett, és 247 esetben fizettek kártérítést. Azt nem árulták el, hogy összesen hány forintot. A budapesti utakat fenntartó Budapest Közúthoz 266 kárigény érkezett, és az esetek felében fizetett a cég, összesen 15 millió forintot.


A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.