A francia hatóságok szerint gyanúsan olcsó volt a Nutella, amely miatt összverekedtek a vásárlók

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Pénteken döbbenetes dolog történt Franciaországban: lökdösték, ütötték egymást a vásárlók az Intermarché franciaországi szupermarketjeiben. Az áruházlánc csütörtökön akciósan, 70 százalékos árengedménnyel, a szokásos 4,50 euró helyett 1,40-ért kínálta a Nutella üvegét. Ebből akkora balhé lett a boltokban, hogy volt, ahova rendőrt kellett hívni.

A francia pénzügyminiszter hétfőn azt mondta, vizsgálatot indítottak a Nutella-akció miatt, mert lehet, hogy törvényt sértett. Franciaországban ugyanis szigorúan szabályozzák azt, mekkora árengedményt lehet adni egy termékre. A francia fogyasztóvédelmi és csaláselleni hivatal szerint nem mindegy, hogy a termékeket kedvezményes eladásra kínálták, vagy egyszerűen csak meg akartak tőlük szabadulni. (BBC)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.