A holland szélsőjobb vezére végre találkozott a példaképével: Orbán Viktorral

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A múlt héten Magyarországon turnézott Geert Wilders, holland szélsőjobboldali politikus, a bevándorlásellenes holland Szabadságpárt (PVV) vezetője. Wilders amellett, hogy bemutatta az új könyvét Győrben, találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel is. Erről ugyan a kormány elfelejtett beszámolni, Wilders viszont kirakott Twitterre egy képet, ahogy a magyar miniszterelnökkel pózol:

“Vezetőképesség még létezik” - írta Wilders a kép alá.

A holland szélsőjobb vezére, akit a tavalyi holland választás egyik esélyesének tartottak, de végül messze elmaradt a Mark Rutte vezette konzervatívok mögött, korábban szintén a Twitterén tudatta a nagyvilággal, hogy szerinte 2017 a magyar miniszterelnök éve volt. Orbán Wilders szemében igazi hazafi, aki erőt sugároz és víziója is van.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.