A holland szélsőjobb vezére végre találkozott a példaképével: Orbán Viktorral

POLITIKA
2018 január 29., 18:42

A múlt héten Magyarországon turnézott Geert Wilders, holland szélsőjobboldali politikus, a bevándorlásellenes holland Szabadságpárt (PVV) vezetője. Wilders amellett, hogy bemutatta az új könyvét Győrben, találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel is. Erről ugyan a kormány elfelejtett beszámolni, Wilders viszont kirakott Twitterre egy képet, ahogy a magyar miniszterelnökkel pózol:

link Forrás

“Vezetőképesség még létezik” - írta Wilders a kép alá.

A holland szélsőjobb vezére, akit a tavalyi holland választás egyik esélyesének tartottak, de végül messze elmaradt a Mark Rutte vezette konzervatívok mögött, korábban szintén a Twitterén tudatta a nagyvilággal, hogy szerinte 2017 a magyar miniszterelnök éve volt. Orbán Wilders szemében igazi hazafi, aki erőt sugároz és víziója is van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.