Ambrus Attila szülővárosában úgy érezték, ki akarják rabolni őket a Viszkissel

KULTÚRA
2018 január 29., 06:19
comments 68

A múlt héten kiderült, hogy Csíkszeredán nem vetítik az Ambrus Attila életét feldolgozó filmet, a Viszkist, az önkormányzat a Borsnak most azt mondta, hogy nem Ambrus személyével volt bajuk,

hanem a a film forgalmazója kért volna túl magas részesedést tőlük.

A csíkszeredai polgármesteri hivatal kulturális osztálya szerint nem igaz, hogy a forgalmazó mindenhol ugyanolyan feltételek mellett forgalmazza a filmet. Szerintük tőlük sokkal magasabb részesedést kérnek, mint másoktól.

Ugyanakkor továbbra is szeretnék, ha a csíkszeredaiak láthatnák a filmet, még bíznak abban hogy meg tudnak egyezni. Nem szeretnék, ha Ambrus Attila személyeskedésnek venné a döntést. Nagyon remélik, hogy a későbbiekben személyesen is köszönthetik majd.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.