Egy olasz postás nyolc éven keresztül lopta a leveleket, majd 25 konténernyit leadott az újrahasznosítóban

külföld
2018 január 29., 19:35
comments 96

Féltonnányi kikézbesítetlen küldeményt talált egy postás házának garázsában az olasz rendőrség. A hatóságok szerint az 56 éves vicenzai postásnál megtalált 573 kilogramm postai küldemény a valaha Olaszországban előkerült legnagyobb mennyiség.

A küldemények az elmúlt nyolc évből származnak: számlák, banki értesítések, régi telefonkönyvek és a 2010-es regionális választások propagandaanyagai is ott vannak közöttük. A rendőrség akkor fogott gyanút, amikor egy újrahasznosító központ önkéntesei jelentették, hogy 25 konténert kaptak, amelyben kikézbesítetlen levelek voltak. A posta illetékesei azt ígérték, hogy néhány év késéssel ugyan, de most végül kikézbesítik a címzetteknek az elmaradt küldeményeket. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.