Orbán Viktor vett egy jegyet Bécsbe a táskájának is

Orbán Viktor hétfő délután posztolt egy képet a Facebookjára, amelyen ő látszik, ahogy éppen Bécs felé vonatkozik. A kezében egy Nemzeti Sport, a mellette lévő ülésen pedig az elmaradhatatlan hátizsákja.

Forrás: Orbán Viktor Facebook

Pár perccel később a miniszterelnök egy videót is megosztott arról, ahogy a kalauz lekezeli a jegyeiket. A videó szerint Orbán nem egyedül utazik, egy négyszemélyes asztalnál ül, a kalauz pedig rákérdez, ki a negyedik? “A táska?” -kérdezi pár másodperc csend után, majd Orbán rávágja, hogy “az csak biztonságból van”.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.