A Nemzeti Sport bemutatta a tökéletes körbenyalást

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke hétfőn vonattal utazott Bécsbe. Az útra a Nemzeti Sportot választotta olvasnivalónak, és erről a Facebook-oldalán is beszámolt.

Összesen ennyi volt a szöveg a Nemzeti Sport online egyik mai cikkében, aminek az a címe, hogy 

Kép: Orbán Viktor Nemzeti Sportot olvasva utazott Bécsbe

A lényegi információ úgyis a beágyazott fotó a Sporttal vonatozó Orbánról.

Vagyis mi történt pontosan?

A Mészáros Lőrinc által megvásárolt Nemzeti Sport - aminek az a Szöllősi György a főszerkesztője, aki Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc közös fociakadémiájának az egykori sajtósa, és aki maga is leköltözött Felcsútra - cikket közölt arról, hogy Orbán Viktor Bécsbe vonatkozva a Nemzeti Sportot olvasgatta. Azt a Nemzeti Sportot, aminek a főszerkesztőjévé Mészáros Lőrinc nevezte ki Szöllősi Györgyöt.

A magyar sajtó igazi tükörlabirintus.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.