Betörtek a házába és erőszakoskodtak a 88 éves bácsival, a semmiért

bűnügy
2018 január 30., 12:09
comments 136

A bejelentés után pár óra alatt azonosították és elfogták azt a 19 éves megyaszói fiút és 14 éves társát, akik még vasárnap késő este törtek be egy 88 éves helyi férfi házába.

"A támadók a földre rántották az idős embert, majd értékek után kutattak, de olyat nem találtak, amit elvittek volna, így zsákmány nélkül menekültek el a helyszínről,"

írja a Police.hu. A szerencsi kapitányság az őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk elrendelésére.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.