Köztévé politológusa: a migrációt nem lehet belpolitikai és kampánytémává tenni

Média
2018 január 30., 09:10
comments 90

"Ugye itt az ellenzék próbálja ezt a (migrációs) kérdést kommunikációsan kihasználni és egy kis előnyt kovácsolni, ezért is van ez a rendkívüli ülés," kapta meg a kérdést az M1 Ma reggel című műsorában Galló Béla. A politológus nem jött zavarba, válaszolt: 

"ez egy kampánytéma, teljesen világosan látszik." 

Galló Béla szerint a magyar ellenzék 2015-ben hibázott: rosszul állt hozzá ehhez a migránskérdéshez,

"pontosabban, ahhoz, amit a kormány képviselt."

link Forrás

Galló, aki három napja még vadul sorosozott az M1-en, számon kérte az ellenzéket, hogy nem gondolta végig, hogy mi okozza és fogja okozni a jövőben a migrációt. Érdekes, az Afrikának nyújtott segélyek csökkenése és a klímaváltozás mellett Soros Györgyöt most nem említi a politológus. Galló összegzése, tehát

"ez egy nagyon lényeges probléma, de nem lehet nem lehet belpolitikai és kampánytémává tenni."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.