Köztévé politológusa: a migrációt nem lehet belpolitikai és kampánytémává tenni

"Ugye itt az ellenzék próbálja ezt a (migrációs) kérdést kommunikációsan kihasználni és egy kis előnyt kovácsolni, ezért is van ez a rendkívüli ülés," kapta meg a kérdést az M1 Ma reggel című műsorában Galló Béla. A politológus nem jött zavarba, válaszolt: 

"ez egy kampánytéma, teljesen világosan látszik." 

Galló Béla szerint a magyar ellenzék 2015-ben hibázott: rosszul állt hozzá ehhez a migránskérdéshez,

"pontosabban, ahhoz, amit a kormány képviselt."

Galló, aki három napja még vadul sorosozott az M1-en, számon kérte az ellenzéket, hogy nem gondolta végig, hogy mi okozza és fogja okozni a jövőben a migrációt. Érdekes, az Afrikának nyújtott segélyek csökkenése és a klímaváltozás mellett Soros Györgyöt most nem említi a politológus. Galló összegzése, tehát

"ez egy nagyon lényeges probléma, de nem lehet nem lehet belpolitikai és kampánytémává tenni."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.