Köztévé politológusa: a migrációt nem lehet belpolitikai és kampánytémává tenni

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

"Ugye itt az ellenzék próbálja ezt a (migrációs) kérdést kommunikációsan kihasználni és egy kis előnyt kovácsolni, ezért is van ez a rendkívüli ülés," kapta meg a kérdést az M1 Ma reggel című műsorában Galló Béla. A politológus nem jött zavarba, válaszolt: 

"ez egy kampánytéma, teljesen világosan látszik." 

Galló Béla szerint a magyar ellenzék 2015-ben hibázott: rosszul állt hozzá ehhez a migránskérdéshez,

"pontosabban, ahhoz, amit a kormány képviselt."

Galló, aki három napja még vadul sorosozott az M1-en, számon kérte az ellenzéket, hogy nem gondolta végig, hogy mi okozza és fogja okozni a jövőben a migrációt. Érdekes, az Afrikának nyújtott segélyek csökkenése és a klímaváltozás mellett Soros Györgyöt most nem említi a politológus. Galló összegzése, tehát

"ez egy nagyon lényeges probléma, de nem lehet nem lehet belpolitikai és kampánytémává tenni."

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.