Köztévé politológusa: a migrációt nem lehet belpolitikai és kampánytémává tenni

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

"Ugye itt az ellenzék próbálja ezt a (migrációs) kérdést kommunikációsan kihasználni és egy kis előnyt kovácsolni, ezért is van ez a rendkívüli ülés," kapta meg a kérdést az M1 Ma reggel című műsorában Galló Béla. A politológus nem jött zavarba, válaszolt: 

"ez egy kampánytéma, teljesen világosan látszik." 

Galló Béla szerint a magyar ellenzék 2015-ben hibázott: rosszul állt hozzá ehhez a migránskérdéshez,

"pontosabban, ahhoz, amit a kormány képviselt."

Galló, aki három napja még vadul sorosozott az M1-en, számon kérte az ellenzéket, hogy nem gondolta végig, hogy mi okozza és fogja okozni a jövőben a migrációt. Érdekes, az Afrikának nyújtott segélyek csökkenése és a klímaváltozás mellett Soros Györgyöt most nem említi a politológus. Galló összegzése, tehát

"ez egy nagyon lényeges probléma, de nem lehet nem lehet belpolitikai és kampánytémává tenni."

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.