Michelisz a Hyundai gyári pilótájaként folytatja

sport
2018 január 30., 08:20
comments 24

Hálás a Hondának az elmúlt két évért, de úgy érezte változtatnia kell: 2018-ban Gabriele Tarquini mellett a Hyundai gyári versenyzőjeként indul Michelisz Norbert a WTCR sorozatban, közölte a sportoló kedden. A világbajnoki címről épphogy lecsúszó autóversenyző döntését azzal indokolta, hogy

"minden ember életében van olyan időszak, amikor egyszerűen azt érzi, hogy valamin változtatnia kell. Január első napjaiban gyorsultak fel az események, amikor kivételes helyzetbe kerültem: több ajánlat is ott hevert az asztalomon."

Michelisz szeretné magában fenntartani a tüzet és a motivációt, ehhez pedig környezetváltozásra volt szüksége. Szerinte a Hyundai volt a lehető legjobb döntés.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.