Nem érkezett válasz, ezért ismét levelet ír Orbánnak a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége a hármas metró ügyében

Budapest
2018 január 30., 05:28
comments 27

Miután novemberi megkeresésükre nem érkezett válasz, ismét levélben fordult a Orbán Viktorhoz a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége, írja a Népszava. Az érdekvédelmi szervezet arra kéri a miniszterelnököt, hogy

a kormány biztosítsa a 3-as metró teljes akadálymentesítéséhez szükséges többletforrást.

A Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségének elnöke, Kovács Ágnes a lapnak elmondta, hogy miután egyeztettek, Tarlós István főpolgármester ígéretet tett arra, hogy kezdeményezni fogja, hogy a főváros a saját költségvetéséből állja a Kálvin téri megálló akadálymentesítését.

Ismert: a kormány 137,5 milliárdot adott a hármas metró felújítására, a keretből csak 12 megálló akadálymentesítése futja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.